Babyudstyr på afbetaling med Qliro

Babyudstyr på afbetaling med Qliro
Babyudstyr på afbetaling med Qliro
Redaktionen
-
23/05/2019
-

Det er blevet mere en norm at købe ting på afbetaling i dagens Danmark. Især hos familier, der kan være i økonomisk hårde perioder, er det at købe på afbetaling en mulighed, der giver dem det overskud, de har brug for i dagligdagen.

En af måderne at købe babyudstyr på afbetaling på er med Qliro.

Hvad er Qliro?

Qliro er en virksomhed, som er specialiseret i e-handel, og som har grene i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. Deres mission er at give dig tryghed og luft i din økonomi, uden konsekvenser i form af høje renter og gæld.

Med Qliro får du en afbetalingsservice, som er både nem og sikker at bruge. Du kan frit købe de ting, du drømmer om, og først få fakturaen, når du modtager dine varer. Du har derefter en betalingsfrist på 14 dage, hvilket giver din økonomi noget af et pusterum, i stedet for at du skal bruge en masse penge på en gang.

Du kan læse mere om Qliro her.

Babyudstyr du ikke kan undvære

Står man og skal til at være ny forælder, så er der masser af ting, der skal indkøbes. Det kan godt virke lidt uoverskueligt at prøve at huske på, hvad der især er vigtigt at tænke på at købe i den kommende tid.

Derfor kan du herunder finde lidt ideer til ting, der er vigtige at have, når du skal have barn.

Først og fremmest er en barnevogn et must, da du vil komme til at give dit barn frisk luft i form af gåture med barnevognen.

En tremmeseng med tilhørende dyne, pude og madras er selvfølgelig også vigtig for dit barns komfort og søvn. Barnet kommer formentlig til at bruge en god del af sin tid her i begyndelsen, så det er vigtigt, at tremmesengen og tilbehøret er i en ordentlig kvalitet.

Derudover er det også godt at huske at købe masser af stofbleer og selvfølgelig babytøj, så din baby ikke fryser.

Du kan finde det hele på afbetaling og særligt i forbindelse med indkøb af de større og dyre ting kan det være en fordel at dele betalingen op i mindre rater.

Gode råd når du køber babyudstyr på afbetaling

Når du køber på afbetaling, har du flere muligheder for, hvordan du ønsker at betale for dine varer. For eksempel ved at vælge Qliro eller i form af børnepengekredit.

Du kan også dele din betaling op i mindre bidder, så det er mere overkommeligt for dit budget, hvis det er en smule stramt i forvejen. På den måde belaster det ikke økonomien i hjemmet her og nu, i forhold til hvis du skulle betale det fulde beløb på én gang.

Det er dog selvfølgelig stadig en god idé at tænke ansvarligt over, hvilken afbetalingsmetode, der fungerer bedst for netop dig og din familie. Køb derfor ikke mere, end du har råd til at betale af på månedlig basis – så slipper du for økonomisk stress og kan nyde livet med din nyfødte baby i stedet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps