Lån til babyudstyr

Når familien skal forøges med en lille ny, så er det altid forbundet med en meget stor lykke og glæde. Men der er alligevel også en del praktisk, der lige skal på plads, inden i kommer hjem fra sygehuset. For der følger en del udstyr med sådan en lille baby, især hvis det er første gang. 

Det kan godt være både en tidskrævende og økonomisk udfordring. Men fortvivl ikke, der er nemlig god hjælp at hente. Og det gælder både i forhold til råd og vejledning, men også til at klare de økonomiske udfordringer. 

Det kan nemlig godt gøre et stort indhug i budgettet, med alt det udstyr, der skal hjem. Men som nævnt er der god hjælp at hente. De fleste forhandlere, kan faktisk tilbyde dig ting til baby på kredit eller lån til babyudstyr.

Her kan du låne til babyting

Luksusbaby.dkKids-world.dkLoukrudt.dkUgleunger.dkMinijacobi.dkSmartkidz.dkOvellie.dkMammashop.dkNaturebaby.dkAbeungen.dkLillepip.dkBuump.comMinegenverden.dkMembantu.dk

Sådan får du et lån til babyudstyr

Du kan få et lån til babyudstyr,  når du køber babyudstyr hos en forhandler, der tilbyder en afbetalingsordning – for her benytter forhandleren et eksternt kreditselskab. Det vil sige, at det beløb du køber for, bliver lagt ud af et ekstern kreditselskab og ikke af selve forhandleren. Det kan f.eks. være at du kan købe babyudstyr med Viabill.

Du betaler bare dit babyudstyr på faktura hver måned, indtil hele det lånte beløb er tilbagebetalt. Når du benytter dig af, at købe babyudstyr på kredit, vil du oftest få 30 dages kredit. Det vil sige, at der går 30 dage inden du modtager den første faktura.

Ting til baby på afbetaling – trin for trin

Det første du skal gøre, er at tjekke om forhandleren tilbyder lån til babyudstyr, altså at du kan købe ting til baby på faktura. Det kan f.eks. være et lån til barnevogn eller puslebord osv. 

Når du har fundet den eller det udstyr, du ønsker og skal til at betale, vil du skulle udfylde en simpel formular. Der er ingen grund til at gå i panik over denne, da det udelukkende er til et tjek hos RKI. Hvis du er registreret hos RKI som dårlig betaler, kan du nemlig ikke foretage køb på faktura, kredit eller lån.

Nu er du kommet dertil, hvor du kun mangler at godkende dit køb. Men inden du gør dette, kan det være en god idé, at have et par tanker med i baghovedet. F.eks. er det vigtigt at tjekke renterne hos de forskellige kreditselskaber, så du ved hvad det samlede lån ender på. Et andet godt råd er, aldrig at købe for mere, end du kan betale tilbage og lån ikke til noget, du ikke ville have købt uden lånet.

Så der er altså ingen grund til at panikke. Når du køber babyudstyr på kredit, kan du bruge din tid sammen med din lille guldklump, i stedet for at spilde tiden på økonomiske bekymringer.

Fordele ved at købe babyudstyr på kredit

Når du køber babyudstyr på faktura, kan du vente med at betale for dine varer, indtil du får dem hjem. Den første del af betalingsraten bliver nemlig som regel, først opkrævet efter 30 dage. Det vil sige, at du har god tid til at se varerne an og beslutte dig.

En anden fordel er, at du med et lån til ting til babyen, kan dele betalingen op i mindre bidder, så du kan tilbagebetale i dit helt eget tempo. Det vil dog koste et lille gebyr, oftest på omkring de 39 kroner.

En anden mulighed, når du benytter dig af lån til babyudstyr, er at du kan betale hele beløbet tilbage på en gang. Dette er i de fleste tilfælde ganske gratis, du betaler bare hele beløbet ved første faktura. Du har dog stadig 30 dage inden du modtager denne.

Copyright 2023 - Pilanto Aps