Børnesko med børnepengekredit

Rigtig mange køber børnesko med børnepengekredit – og det er der en ganske god forklaring på. De fleste kollektioner bliver nemlig launchet mellem to børnepengeudbetalinger. Overgangssko, gummistøvler og sandaler kommer således i netbutikkerne allerede i slutningen af februar – og vinterstøvlerne som regel sidst i august.

Det betyder også, at hvis man vil have fat i de helt rigtige sko eller støvler i den størrelse barnet har brug for – så skal man være hurtig, da mange børnesko faktisk når at blive udsolgt ret hurtigt.

Det kan dog være svært at hive knap 1000 kroner ud af budgettet til et par smukke Angulus vinterstøvler lige efter en måske dyr sommerferie i august. Men heldigvis kan børnesko med børnepengekredit med fordel bruges i den situation.

Netbutikker der sælger børnesko med børnepengekredit

Luksusbaby.dk (populær)Kids-world.dk (populær)Loukrudt.dkUgleunger.dkMinijacobi.dkSmartkidz.dkOvellie.dkMammashop.dkNaturebaby.dkAbeungen.dk
Børnesko med børnepengekredit

Køb sko på udsalg med børnepengekredit

Samtidig er der også i januar og juli udsalg på børnesko – men altid inden børnepengene er kommet. Hvis du gerne vil shoppe sko til dine børn med gode besparelser, kan du derfor vælge at betale med børnepenge og få del i de gode tilbud – også selvom der først er penge til shopping på kontoen igen om nogle uger. Så kan du både få fingre i skønne Angulus, smukke Pom Pom, flotte Bisgaard og smarte Arauto Rap. Det samme gælder Aigle, Hummel og Adidas.

Når du gerne vil benytte børnepengekredit som betaling for dine børnesko, skal du som regel blot vælge “børnepenge” som betalingsmetode, når du bestiller. Få steder skal du i stedet skrive det i kommentarfeltet. Det er dog tydeligt angivet i hver enkelt shop, hvordan du gør. Ellers kan du altid kontakte butikkens kundeservice og få en guide til, hvordan du gør.

Copyright 2023 - Pilanto Aps