Barnevogn på afbetaling

Barnevogn på afbetaling
Barnevogn på afbetaling
Redaktionen
-
12/12/2018
-

Der kan være mange grunde til at købe en barnevogn på afbetaling. Måske vil du gerne dele udgifterne op i flere små bidder og dermed gøre den ellers store udgift overskuelig.

Det kan også være, du ikke har mulighed for at spare op til en barnevogn, inden du får brug for den. Barnevogne ér nemlig ofte dyre og det er ikke alle forundt at have en god økonomi.

Den rigtige barnevogn fra start

Selvom pengene er små, kan kærligheden dog sagtens være stor – ligesom ønsket om at være gode forældre, der ikke udsætter sine børn for skadelige stoffer i gamle, brugte barnevogne kan være det.

Der er nemlig sket meget på babyudstyrsområdet de seneste år og en meget gammel vogn overholder måske ikke længere de gældende grænseværdier i forhold til potentielt skadelige stoffer.

Brugte vogne generelt kan også have levet et hårdt liv i fugtige skure eller kældre, der har medført usynligt skimmel eller begyndende råd. Køber man brugt barnevogn af nogle man ikke kender, ved man måske heller ikke, hvor godt vognen er blevet passet på.

Derfor foretrækker mange at købe en ny barnevogn på afbetaling i stedet for en billig brugt.

Der finder flere steder online, du kan købe en barnevogn på afbetaling.

Barnevogn på afbetaling hos Coolshop

Barnevogn på afbetaling

Coolshop er nok en af landets mest varierede webshops og derfor er det måske ikke nogen overraskelse, at du kan købe en barnevogn på afbetaling her. Du finder også en mase tilbehør og øvrigt udstyr til baby.

Du finder barnevogne på afbetaling fra bl.a. Trille, Britax, Bumleride og Maxicosi og kan betale med enten Viabill eller Klarna.

Se barnevogne hos Coolshop her

 

 

Barnevogn på afbetaling fra Trille

Hos Babyshower.dk har du mulighed for at finde en barnevogn på afbetaling fra danske Babytrold – eller Trille, som vognene korrekt kaldes. Webshoppen har også vogne fra Condor og det mere luksuriøse Silver Cross.

Du kan også finde en barnevogn på afbetaling som del af en startpakke, der indeholder både barnevogn, lift, tremmeseng og en masse andet nødvendigt til en lille ny verdensborger. Det er den absolut billigste måde at skaffe nyt udstyr til den lille på, hvis du ikke ejer noget i forvejen.

Du køber barnevogn på afbetaling ved at vælge Viabill i stedet for betalingskort, når du vil bestille.  Herefter betaler Viabill butikken og du betaler så et fast beløb til Viabill via faktura en gang i måneden, indtil hele beløbet er tilbagebetalt.

Du kan i øvrigt altid vælge at betale hele beløbet ud på én gang, hvis du pludselig får mulighed for det.

Økologisk barnevogn på afbetaling

Økologisk barnevogn på afbetaling

Hos Parcellet.dk kan du finde en økologisk barnevogn på afbetaling fra østrigske Naturkind.

Som navnet fortæller får man med dette mærke indenfor barnevogne  rene produkter uden skadelig kemi. Barnevognene er meget flotte og har mange praktisk detaljer.

Også her køber du din barnevogn på afbetaling ved at Viabill lægger ud for dig, mens butikken sender dig din barnevogn. Så betaler du blot et fast beløb til Viabill pr. måned.

At købe barnevogn på afbetaling kan være en fin idé

  1. Gensalgsværdien er generelt fin, når det kommer til barnevogne. Det betyder, at du kan hente en del af beløbet for barnevognen hjem igen, når dit barn er færdig med at benytte vognen. Der er naturligvis ikke tale om en investering som sådan – men en velholdt barnevogn, afhængig af stand og mærke, kan sagtens indbringe fra 1000 kroner og opefter på brugtmarkedet.
  2. Når køber barnevogn på afbetaling, kan du dele betalingen op i mindre bidder og betale lånet af i det tempo, der passer til din økonomi. Samtidig kan du altid betale mere i en måned, hvor du har flere penge i hænderne. For eksempel når der kommer børnepenge i januar, april, juli og oktober. Gør du det, er lånet hurtigt betalt tilbage. Alternativt kan du købe med børnepengekredit.
  3. Dit barn kommer til at bruge sin barnevogn i flere år, og hvis der kommer søskende til senere, får familien endnu mere glæde af vognen. At købe barnevogn på afbetaling er derfor et relativt langsigtet valg, hvor der er tale om en nødvendig brugsgenstand.
Copyright 2024 - Pilanto Aps