Betal med børnepenge – VISA Electron og MasterCard

Du kan ikke betale med børnepenge, hvis dit kort er et VISA Electron eller MasterCard.

Metoden som børnepengekredit fungerer på, harmonerer nemlig desværre ikke med de såkaldte debetkort, som VISA Electron og MasterCard er.

Køb på faktura som alternativ til at betale med børnepenge

Hvis du ikke har lyst til at udskifte dit betalingskort, findes der alternativer til at betale med børnepenge. Nogle webshops tilbyder nemlig, at du kan anvende betalingsløsningen Klarna eller Viabill. Her køber du varerne på faktura. Så kan du få dem leveret nu – men få kredit i 14 dage eller opdele betalingen i mindre bidder.

Du betaler så via en faktura, som du får tilsendt. Enten en enkelt gang eller hver måned, afhængigt af hvilken løsning du vælger. Du kan dog altid vælge at betale hele beløbet ud på én gang, når der kommer børnepenge.

Nedenstående online butikker tilbyder dig at handle med faktura.

Luksusbaby.dkKids-world.dkLoukrudt.dkUgleunger.dkMinijacobi.dkSmartkidz.dkOvellie.dkMammashop.dkNaturebaby.dkAbeungen.dkLillepip.dkBuump.comMinegenverden.dkMembantu.dk

Vær opmærksom på, at du ikke må stå i RKI og ofte skal indtaste CPR-nummer, når du skal oprettes som kunde hos de forskellige kreditudbydere.

Ingen børnepengekredit med VISA Electron og MasterCard

Betale med børnepenge med et MasterCard? Desværre

Årsagen til at du ikke benytte VISA Electron eller Mastercard er, at begge typer kort udelukkende kan benyttes, hvis der er penge på kontoen. De er nemlig ikke kreditkort, fordi man ikke kan trække over på dem. De er i stedet blot betalingskort, der udelukkende kan benyttes indtil kontoen er tom.

Det betyder, at når en handel indgås, låses beløbet, så det ikke kan benyttes igen et andet sted. Det er webshoppens sikkerhed for, at de kan trække deres penge, når de sender varen. Det betyder også, at når du betaler med et VISA Electron eller MasterCard er pengene i princippet allerede brugt.

Webshoppen kan sagtens vente med at trække beløbet, indtil der kommer børnepenge – men det hjælper desværre ikke dig som kunde, da beløbet som nævnt er reserveret og derfor i princippet ikke er tilgængeligt til at bruge andre steder alligevel.

Du betaler derfor så at sige med det samme, selvom pengene først bliver trukket senere.

Det er ikke noget, webshoppen har indflydelse på, da det er sådan bankernes betalingssystem er sat op i forhold til de såkaldte debetkort.

Hvis du gerne vil handle med børnepengekredit, er du derfor nødt til at få dig et Dankort eller et VISA-Dankort.

Copyright 2023 - Pilanto Aps