Gaver til Fars Dag

Fars Dags gaver
Gaver til Fars Dag
Redaktionen
-
25/01/2019
-

Fædre er fantastiske og det er skønt, der findes en årlig tilbagevendende dag, hvor alle fædre kan hyldes.

Det drejer sig naturligvis om Fars Dag, som i Danmark altid ligger den 5. juni. Samme dag som grundlovsdag.

Fars Dag er dog placeret forskelligt afhængig af, hvilket land man befinder sig i.

Faktisk har Fars Dag ikke altid ligget i juni. I midten af 1900-tallet rykkede man i en periode datoen til november. Måske for at kompensere en smule for det lave detailsalg, der ellers plejede at være i november på dét tidspunkt. Noget der i dag er løst med Black Friday.

Det slog dog aldrig helt igennem, så datoen blev efter nogle år rykket tilbage til den 5. juni.

Fars Dags gaver med børnepengekredit

Hvis du gerne vil sørge for en Fars Dags gave til dine børns uundværlige far, og gerne udskyde betalingen, findes der stort set ingen butikker, hvor du kan købe farsdagsgaver med børnepengekredit.

Til gengæld er der mange butikker, hvor man kan købe gaver til far med Viabill eller Klarna. Det fungerer på den måde, at det pågældende kreditselskab lægger ud for dig, så du får dine gaver tilsendt nu.

Viabill eller Klarna sender dig så en faktura efterfølgende, som du enten kan betale på én gang – eller i flere små bidder.

Hjemmesider med det største gaveudvalg til fædre er bl.a. disse:

Idéer til Fars Dags gaver

Én ting er muligheden for at købe gaver til Fars Dag. En anden er, hvad man skal købe.

Nogle fædre har en indlysende interesse eller deciderede ønsker, som gør det nemt.

Rigtig mange fædre er dog ikke til den store hjælp, hvis man spørger dem efter ønsker. Nogle synes endda, at man slet ikke behøver gøre noget ud af dagen. Vil man gerne det alligevel, kan det derfor være svært at finde på noget fint.

Når det drejer sig om mødre, kan man nemt løse den manglende ønskeliste eller opfindsomhed med en smuk buket eller lækker chokolade. Når det drejer sig om fædre, kan dette dog virke lidt malplaceret. En kurv med specialøl er mere oplagt, men hvis den pågældende far ikke drikker øl, opstår der endnu en udfordring.

denne side er der samlet en lang række idéer til farsdagsgaver, du kan finde inspiration i. Måske finder du noget, der passer perfekt til både din egen far og dine børns.

Copyright 2023 - Pilanto Aps