Her er de mest børnevenlige leverandører af måltidskasser

Måltidskasser
Her er de mest børnevenlige leverandører af måltidskasser
Redaktionen
-
24/08/2022
-

Som familiemor eller familiefar ved du, at det kan være både tids- og energikrævende at skulle lave madplaner, købe ind og lave mad. Heldigvis kan du slippe for mindst to af disse punkter ved at købe måltidskasser. Her slipper du nemlig for at lave en ugentlig madplan og købe ind – dette klarer leverandøren for dig. Tit og ofte kan maden tilberedes i løbet af 10-15 minutter, så denne del skal du heller ikke frygte.

Men findes der overhovedet leverandører af måltidskasser, der tager højde for familiens mindste? Ja, det gør der. Faktisk findes der op til flere gode muligheder. Læs mere om dette nedenfor.

#1 Aarstiderne har tre børnevenlige måltidskasser

Aarstiderne er en af de første udbydere, du bør kigge nærmere på, hvis du er på udkig efter en børnevenlig måltidskasse. Denne udbyder byder nemlig på hele tre kasser for de små – disse kasser går under navnene BørneKvik, BørnefamilieKassen og BørneVegetar.

Hvad end du foretrækker måltidskasser med retter, der er hurtige at lave, eller om du foretrækker vegetariske retter, så kan Aarstiderne dække behovet. I skrivende stund kan du vælge mellem 19 forskellige måltidskasser hos Aarstiderne, hvoraf mindst tre af dem er børnevenlige.

#2 Kokkens Hverdagsmad hitter også hos de små

Søger du et godt alternativ til Aarstiderne, der ellers er en yderst børnevenlig leverandør af måltidskasser, så snyd ikke dig selv for at stifte bekendtskab med Kokkens Hverdagsmad. Denne leverandør er nemlig bl.a. kendt for at levere klassiske livretter, der hitter hos såvel store som små. Det kan være retter som oksekødslasagne, hakkebøffer og svinekoteletter.

Ønsker du, at du og dine børn skal leve ekstra sundt, så tag et kig på Kokkens Grønne Kasse. Denne er nemlig spækket med grønt, men den vil ofte også indeholde kød.

#3 HelloFresh går man aldrig galt i byen med

HelloFresh er klart en af de mest populære leverandører af måltidskasser, og man forstår godt hvorfor. Foruden at byde på henrivende velkomsttilbud, simple opskrifter, friske råvarer og nem tracking af leverancer, så er denne leverandør kendt for at byde på masser af lækre retter for børn.

Du kan vælge mellem mange forskellige måltidskasser hos leverandøren, så der er helt sikkert også en måltidskasse, der vil falde i dine børns smag. Sæt med fordel flueben ved familievenligt ved udbyderen, hvis du er på udkig efter den perfekte måltidskasse til din familie. HelloFresh kommer med 18 nye retter om ugen, så du kan være sikker på, at aftensmaden ikke bliver ensformig.

Brug familiens ressourcer bedst muligt

I enhver familie er der perioder og tidspunkter hvor der er meget pres på. Derfor kan det betale sig for de fleste at tænke over hvilke ting man bruger tid og penge på, samt om der er noget man kan lave om for en nemmere hverdag med mere kvalitet.

Målstidskaser kunne måske frigive lidt tid til samvær, når i nu slipper for at skulle handle så meget ind og får en nemmere måde at lave mad på. Tiden kunne f.eks. bruges til at lege med fælles legetøj.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!