Plakater til børneværelset og 3 metoder til montering

Plakat til børneværelset
Plakater til børneværelset og 3 metoder til montering
Redaktionen
-
27/12/2022
-

Et hjem er ikke rigtigt et hjem, hvis ikke det er personligt. Hvis du som mange andre, har indrettet dig med de mest populære møbler fra IKEA, er det især det personlige og unikke, der adskiller dit hjem ud fra alle de andre. Og det er også dét, der gør det hyggeligt og hjemligt.

Særligt på børneværelset, som er dit barns base fra lille til stor, betyder det en masse for især barnets tryghed, at værelset er genkendeligt. Ikke blot i forhold til lugte, fornemmelser og stemningen – men også i forhold til, hvad der hænger på væggene. Og er du i tvivl, om det nu virkelig også kan betyde så meget, kan du lave en lille test derhjemme og enten fjerne et af de billeder der plejer at hænge der eller hænge et helt nyt op. Vi lover dig, det vil blive bemærket – uanset om barnet er lille eller stort.

Personlige plakater til børn

Vil du gerne give børneværelset et ekstra strejf af personlighed, er en fødselsplakat eller en bogstavplakat oplagt. Her kan du lade barnets fødselsdato, fødselssted og fødselsdata pryde væggen eller hænge barnets forbogstav op i et flot design.

Du kan også vælge en navneplakat og lade det smukkeste næstefter barnet pynte fint: Nemlig barnets navn.

Du finder en masse flotte personlige plakater til børn her.

Læringsplakater

Er barnet lidt ældre og dermed mere opmærksom på, hvad der hænger på væggene, kan du i stedet vælge nogle flotte læringsplakater. På den måde får du og barnet både noget flot at kigge på og noget at tale sammen om. Eventuelt inden puttetid, hvor roen sænker sig og fokuseret samtale forældre og barn imellem har de bedste vilkår.

Så kan barnet blive klogere på verdens dyr, solsystemet, alfabetet eller noget helt fjerde.

3 metoder til montering af plakater

Når du skal hænge dine plakater op, er der 3 metoder, du kan benytte dig af.

Den nemmeste er at benytte såkaldt elefantsnot – eller lærertyggegummi – alt efter hvad du kaldte det i din skoletid. Fordelen er at det er nemt og billigt, samtidig med at plakaten kan fjernes igen uden at væggen tager skade. Til gengæld kan det ikke undgås at plakaten bliver krøllet i hjørnerne. Er der tale om en personlig plakat der skal gemmes til eftertiden kan det derfor være en bedre idé at overveje den næste løsning:

Glas og ramme. I en ramme er din plakat nemlig maksimalt beskyttet mod både skader fra legetøj og for støv og sollys. Ulempen er, at det er en lidt dyr løsning, men til en unik plakat kan det være en god investering.

Du kan også vælge den tredje løsning: Plakatophæng på skinne. Denne form for montering har et fint og let udtryk og er en mellemting mellem de to andre. Plakaten hænger nemlig fint og skinnen hænges blot op på et søm, når plakaten er monteret. Ulempen er dog, at plakaten hænger ubeskyttet.

Vil du gerne købe noget til mor eller barn, så husk at du mange steder kan benytte dig af børnepengekredit.

Copyright 2023 - Pilanto Aps