Sjovere sommerferie med børnepengekredit

Sjov sommer med børnepengekredit
Sjovere sommerferie med børnepengekredit
Redaktionen
-
01/07/2019
-

Sommerferien lurer lige om hjørnet og masser af hygge og sjov venter henover de næste uger.

Med børnepengekredit kan I som børnefamilie gøre ferien endnu sjovere. Der er ikke engang særlig lang tid til der kommer børnepenge, hvilket sker den 20. juli – dermed er kreditperioden også kort.

Her får du en række forslag til, hvordan du kan forkæle børnene med en kortvarig børnepengekredit – og således få fat i de sjove ting allerede fra feriens start i stedet for at vente til sommerferien allerede er godt i gang. Der findes nemlig flere webshops, der sælger legetøj med børnepengekredit.

Vandleg

Hvis sommeren bliver lige så varm som sidste år, vil det være skønt at kunne køle sig selv og børnene ned. Både derhjemme i haven og ved stranden eller søbredden.

I forbindelse hermed er det sjovt med nye badedyr, baderinge og badebolde. Måske er det også nødvendigt med nyt badetøj eller badevinger, svømmebriller og lignende. Du kan finde det hele med børnepengekredit.

Udendørs legetøj

Sommeren kommer hurtigt til at foregå indendørs eller i skyggen med elektronik, hvis man ikke har noget legetøj, der indbyder børnene til andet. Her kan noget nyt udendørs legetøj være med til at lokke børnene udendørs – samtidig med at de får det sjovt.

Løbehjul, rulleskøjter og køretøjer er blandt de større ting, men du kan også overraske børnene med nyt legetøj til få penge: Nye spandsæt til sandkassen eller stranden, sjippetov, bolde eller noget helt fjerde.

Indendørs legetøj

Vil du gerne købe legetøj, som ikke kun kan anvendes udendørs – men også tages med indendørs, hvis vejret driller – kan de sjove tumlemøbler fra bObles være oplagte. De er fremstillet af skum, som tåler vand og nemt kan rengøres og så er de sjove både sommer og vinter.

De kan købes med børnepengekredit hos Kids-world.dk.

Ting I kan bruge sammen

Ferie handler ikke kun om at holde fri – det handler også om at være sammen.

Herunder at lave noget i fællesskab som er sjovt og vækker gode minder fremadrettet. I det tilfælde er følgende ting gode til socialt samvær:

Havetrampolin

Har I ikke allerede en havetrampolin er både børn og voksne garanteret masser af sjove stunder hele sommeren, hvis I investerer i en. En havetrampolin kan bruges af både små børn og voksne, og selvom de hører til i den dyrere ende af prisskalaen er de pengene værd. Især fordi de holder i mange år.

Brætspil

Da du selv var barn, var sommerferien sikkert lig med Ludo, Matador og andre klassiske brætspil. Måske er det på tide at udvide repertoiret med nye brætspil, som kan bruges af hele familien. Tag eventuelt børnene med på råd omkring, hvilke spil de kunne tænke sig.

Havespil

Spil til haven er fantastiske, når vejret er godt. Som en ekstra bonus får familien også rørt sig – og så er der måske plads til en ekstra is bagefter.

Stangtennis, kongespil og kroket er gode klassikere, men også stigegolf bliver mere og mere populært. Se flere havespil her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!