Billigt mærketøj til børn med 3 tips

Billigt mærketøj til børn
Billigt mærketøj til børn med 3 tips
Redaktionen
-
29/07/2019
-

Mærketøj til børn er lækkert.

Pris og kvalitet følges nemlig oftest af – også når det kommer til børnetøj. Med mærketøj slipper man derfor ofte for, at bluserne bliver skæve eller at de krymper en størrelse efter vask.

Når det kommer til overtøj, er der endnu flere fordele. I designet af mærketøj til børn er der nemlig ofte tænkt en masse detaljer ind, som gør brugen nemmere og overtøjet mere anvendeligt.

Derudover er der også til mærketøj brugt dyrere materialer end i produktionen af billigere tøj – og dermed holder de enkelte dele som regel også meget længere. Dermed kan tøjet nemt gå i arv eller sælges videre. Mærketøj har i øvrigt en højere gensalgsværdi og er desuden meget nemmere at sælge end tøj fra supermarkeder og lignende.

Sidst men ikke mindst er mærketøj også ofte smart og flot designet. Der er brugt tid på denne del af elementet i tøjet, når det kommer fra anerkendtre brands. Og det kan ses.

Selvom tøj fra de kendte mærker er dyrere end andet tøj, kan det dog sagtens lade sig gøre at finde billigt mærketøj til børn. Særligt online.

Køb børnetøj forud

Billigt mærketøj til ungerne

Du ved sikkert allerede nu, at dine børn har brug for en ny overgangsjakke næste forår.

I slutningen af juli og starten af august vil netbutikkerne gerne have de sidste modeller af forårsjakker og sommerjakker væk, så der er plads til vinterjakkerne.

Samtidig vil de også gerne have solgt alle modeller fra dette år, så der udelukkende ligger sæsonaktuelle varer til fuld pris online, når de nye modeller ankommer omkring februar.

Det er derfor i slutningen af sommerferien, du skal finde billigt mærketøj til næste års forår og sommer: Jakker, termotøj, sandaler, short og t-shirts. Der er også – ganske praktisk – omkring samme tidspunkt som der kommer børnepenge.

Du kan dog også sagtens finde billigt mærketøj i form af lang bukser og bluser om sommeren. De fleste tøjmærker har nemlig en efterårskollektion, der venter om hjørnet – og ud fra samme princip som med jakkerne, vil butikkerne gerne have de gamle modeller solgt.

Det samme gør sig gældende for vinterjakker og flyverdragter. Her er det blot i slutningen af januar og starten af februar, du kan gøre et godt kup på næste sæsons vinterovertøj og vinterstøvler.

Du kender sikkert dit barns væksthastighed, men som udgangspunkt vokser et barn 2 tøjstørrelser på et år, indtil det fylder 4. Derefter skal du regne med 1 størrelse på et år, frem til barnet fylder 10.

Med hensyn til sko kan du med fordel læse artiklen Sådan vokser barnets fødder.

Vent til udsalgets slutspurt

I slutningen af et udsalg bliver mange varer ofte sat endnu længere ned. Hvor du før har kunnet købe billigt mærketøj ved at spare 30-40% kan du derfor mange steder spare op til 80%.

Udvalget bliver naturligvis mindre som tiden skrider frem under udsalget, men har du ikke særlige ønsker til farver eller mønstre på børnenes vinterovertøj eller sommerjakke, kan du med fordel vente til procentbesparelsen giver dig det billigste mærketøj.

Find for eksempel masser af udsalgsvarer i følgende butikker:

Luksusbaby.dk (populær)Kids-world.dk (populær)Loukrudt.dkUgleunger.dkSmartkidz.dkOvellie.dkMammashop.dkAbeungen.dk

Brug rabatkoder

Mærketøj til børn

Ved at tilmelde dig dine yndlingsnetbutikkers nyhedsbrev – og følge dem på sociale medier – får du altid besked, når der er rabatkoder.

Mange butikker giver 20% ved fødselsdage eller i forbindelse med lancering af nye kollektioner. Nogle steder tilbyder også ferierabat og andre midlertidige rabatkoder. Har du tvillinger, er der også flere steder online, der tilbyder tvillingerabat.

Ofte kan rabatkoderne ikke bruges på allerede nedsatte varer, men du kan alligevel købe billigt mærketøj på den måde. I hvert fald sammenlignet med, hvis du skulle betale fuld pris.

Er der ikke børnepenge på vej i nær fremtid, kan du desuden mange steder benytte dig af børnepengekredit og alligevel købe billigt mærketøj. Se hvor her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!